Van jouw 100% geluk is 40% door jezelf te beïnvloeden. WENDY stimuleert je graag om te groeien in geluk. En geeft je daar met liefde extra input voor. Door gezonder (denk aan minder stress en meer bewegen) te leven en bewust jezelf en je omgeving te laten groeien in geluk (denk aan meer zelfvertrouwen, er zijn voor elkaar, uitdagingen in de liefde).

 

Hoe groei ik in geluk?
Jouw geluk voel en bepaal je zelf. Als deelnemer aan een Workshop ben je dus vooral met je persoonlijke achtergrond bezig, door het leren kennen van jouw waarden en het bewustzijn van waar je naar toe wilt groeien. Wij stimuleren jou hierin door je materiaal aan te reiken (denk aan boeken, video’s, opdrachten). Je kunt hier zelf op een voor jouw gewenst moment mee aan de slag via een stappenplan van ons.

 

Wat ontvang ik?
Elke workshop heeft een eigen aanpak. Per training staat uitgelegd wat je ontvangt. Vaak is dit een boek en zijn het werkopdrachten die je thuis kunt uitvoeren. Soms met extra video-begeleiding. Dit zijn de eerste stappen in jouw groei in geluk. Het kan zijn dat jouw situatie bijzonder is, je behoefte hebt om na de Workshop nog meer verdieping te zoeken. We verwijzen je dan in eerste instantie naar de specialist waarmee we de training hebben opgezet. Vaak zijn dit coaches en die kunnen je 1-op-1 verder helpen in een individueel op-maat traject.

 

Maken jullie de Workshops zelf?
Voor de online workshops werkt WENDY altijd samen met experts. We bundelen onze krachten samen voor een Workshop die goed aansluit bij de behoefte van onze lezers.

 

Krijg ik ook feedback?
Uitgangspunt is dat je zelf inzichten creëert door de opdrachten te maken en de theorie te lezen. Je komt dan dichterbij jezelf en je gedrag. Er is geen coach die je werk goedkeurt.